Lokacija

Lokacija

Nalazimo se 5 metara od Korza u Slavonskom Brodu, u najužem centru grada i najljepšoj ulici – Ante Starčevića kbr. 4. Pješačka zona jamči izvrsnu izoliranost od prometne buke što je neophodno za ugodan odmor. Smješteni smo u diskretnom okruženju i posjedujemo vlastiti parking. Za goste koji dolaze javnim prijevozom vršimo transfer do i od nas, kao i transfer po potrebi.

Okruženi smo izvrsnim ugostiteljskim obrtima restoranima i caffe barovima, salonima za uljepšavanje, umjetničkim galerijama, šetalištima, koncertno - kazališnom dvoranom Ivana Brlić-Mažuranić. U blizini se nalaze sportska dvorana Vijuš i nogometni stadion Marsonia.

Brodski centar je dio grada Slavonskog Broda i središte je kulture i okupljanja Brođana i njihovih gostiju.Tu se nalazi stari grad Brod, sa zgradama iz doba Austro - Ugarske, crkve i državne institucije. Sudovi, sjedište Županije, Gradska uprava i velika Brodska Tvrđa su sastavni dio Centra.

U središtu grada je i smješteno Brodsko Korzo, najveći trg u Hrvatskoj, a 2006. dobitnik nagrade za najljepši trg u Hrvatskoj. U centru je i Starčevićeva ulica (među brođanima popularno zvana "Pijana"), popularna po noćnim klubovima i kao mjesto za dobar šoping. Strojarski Fakultet je smješten u samom centru. Gimnazije i Osnovne škole, te mnogobrojni vrtići su također smješteni u centru.

Svega stotinjak metara od "Soba Levicki" se prostire impozantni spomenik nulte kategorije, pogranična barokna tvrđava Brod koja datira iz 18.stoljeća. Po veličini i monumentalnosti tvrđava Brod je svojevrsni kontinentalni pandan Dioklecianovoj palači u Splitu. Unutar njezinih povjesnih bedema i kavalira smjestila se barokna izvedba srednje glazbene škole, Gradska uprava, te razne turističke atrakcije kao što su "Stari zatvor", "Pučka kuhinja", "Stara kovačnica", "Sjenica iz bajki Ivane Brlić Mažuranić, kapela Sv.Ane